Dogshow Oss: Hauke is BOB!

Wat een bizarre dag! Hauke’s 2e keer in de jeugdklasse; hopelijk krijgt hij nu wel een U. Hij mag het eerst de ring in. Hij loopt slechter dan vorige week. Voor het eerst in negen maanden in telgang, slechte timing om dat op een show te doen 😞. Toch kan hij ook mooie momenten laten zien qua gangwerk. De ringmeester vindt het helemaal nix, loopt te mopperen, ‘hij is er duidelijk niet klaar voor’, ‘waarom moet hij zo onstuimig zijn’ etc. 🙄. Maar Hauke gooit al zijn charmes… euh, gewicht… in de strijd om keurmeester Godelieve de Wit voor zich te winnen. Hij krijgt z’n 1U, mooi. De dag is al geslaagd.

Jeppe krijgt een 1U in de gebruiksklasse, maar legt het af tegen haar ‘concurrentie’. Ze mist de air en de flair vandaag, is behoorlijk uit haar hum.

Ik haal Hauke erbij, nu gaat het om ‘best of breed’. Gaat natuurlijk nergens over met een mormel van 9 maanden. Rondje lopen, even staan, en dan krijg ik de hand. Huh? Die had ik niet zien aankomen! Hauke is BOB! Het blijft in de familie 🤗.

In de ereringen hebben we vandaag niets te zoeken. Hauke is nog veel te jong om potten te breken, Jeppe is dus uit haar hum en samen loopt het al helemaal niet in de koppelklasse. Geeft nix, kan gebeuren.