Wetterleger’s Hauke Fos

  • Belgian Junior Champion ’23
  • Winner ’23 en Junior Winner ’23
  • Club Winner ’23
  • Zwitsers Jeugd Schoonheidskampioen ’23
  • World Junior Winner ’23
  • International Junior Beauty Champion ’23
  • Nederlands Jeugdkampioen ’23
  • European Junior Winner ’23

Dit tropenkindje is bij 30 graden verwekt en op 19 juli 2022 bij 39 graden geboren. Hauke is zijn naam. Een reutje dus. Mijn eerste. Een groot voordeel: ik kan plannen wat ik wil, en ik hoef nooit af te zeggen wegens loopsheid! De nestperiode is hij geweldig goed doorgekomen. Daarna volgde een periode van strijd; hij is tenslotte de man in huis, en denkt daarom gelijk de baas te zijn. Niet dus, dat ben ik! De jacht- en zweetwerktrainingen doen hem goed en maken onze band goed. Ook op shows gaat hij goed, met af en toe nog wat pubergedrag.

Hauke is al snel een echte vent, is prachtig gebouwd, en belangrijker, hij is ook een ontzettende lieverd, een knuffelkont en zo aanhankelijk als klittenband.