Jeppe naar de Nimrod 2024

Voor het eerst in de geschiedenis heeft een Wetterhoun zich via de MAP’s voor de Nimrod geplaatst! Jeppe behaalde 1 juni de eerste MAP in Biddinghuizen, met o.a. een prachtige sleep van een meerkoet. De 2e MAP behaalde ze 4 oktober in Oldenzaal, in moeilijke omstandigheden, met een 3e plaats!

De Nimrod is de meest prestigieuze jachthondenwedstrijd van het jaar. Het doel van de Nimrod is enerzijds aan het einde van het seizoen van de jachthondenproeven het in wedstrijdverband vergelijken van de prestaties van de meest succesvolle honden en anderzijds jagers en andere belangstellenden een inzicht te geven in de mogelijkheden van goed opgeleide jachthonden. De Nimrod wordt jaarlijks gehouden op de 2e maandag in november. Om in aanmerking te kunnen komen voor een uitnodiging dient de hond minimaal twee MAP A-diploma’s te behalen in een seizoen en als eerste van het ras geplaatst te zijn in de ranking van Nimrod-punten.

  • Toegang tot het terrein van het evenement
  • Parkeerplek voor auto of fiets
  • Programmaboekje van 2024
  • Goodiebag
  • En je kunt leuke extraatjes zoals het Nimrod Speciaal Bierpakket en de Nimrod Jagersmaaltijd bestellen.

Waarom het KWF? Ik heb in 2015 borstkanker gehad. Ik heb geluk gehad. Maar onderzoek is en blijft nodig om de vreselijke ziekte kanker te verslaan. Ik ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik er nog ben, en dat ik fantastische dingen mag meemaken zoals het werken met Jeppe en met haar deze uitzonderlijke resultaten behalen. Eerder hebben we met de Pink Working Test al geld opgehaald voor KWF, en nu hoop ik weer zoveel mogelijk geld op te halen met deze actie. En ik hoop natuurlijk zoveel mogelijk fans te zien op de Nimrod, met muts, zodat zich een hele fanschare met oranje mutsjes voortbeweegt over het Nimrod-terrein!