Jeppe BOB op de Gundogshow

Vandaag ben ik met Jeppe op de Gundogshow bij kasteel Doorwerth. Onder keurmeester Lida Reeskamp wordt ze BOB. Ze zegt er nog bij dat ze graag meer wetterhounen dit type zou zien, en dat ze echt een mooie houn is. Dit, bovenop een prachtig rapport, maakt me trots!

Dan door naar de erering gebruikshonden. In de voorkeurring ben ik niet scherp, misschien ligt het daar aan, en in de erering liggen we er dan ook gelijk uit. De volgende erering is die van de Nederlandse honden. Ik tref keurmeester Dick Rutten, die we nog van de laatste Winner kennen. Ook nu is hij weer lovend ‘wat een mooi type!’ en we winnen! Tot slot nog de erering van de rasgroep. Dat lukt eigenlijk nooit -ook nu niet- en misschien straal ik dat uit, moet ik dus maar mee stoppen. Al met al heb ik Jeppe vier keer kunnen laten zien. Dat is toch weer mooi! Hartelijk dank keurmeesters en organisatie!

Verder veel bekenden zien, gezellig!, mooi weer, mooi kasteel, topdag!

Op de terugweg in de auto Avond van Boudewijn de Groot en ik breek. Kennen jullie dat, zoveel van je hondje houden dat het gewoon zeer doet? Ik heb het, en ik gun het iedereen. En het is wederzijds. Op de laatste foto blijft ze maar naar mij kijken, en ondanks veel prrrrt niet naar de fotografen. ‘Ik geloof in jou en mij’. De hele dag loopt ze te slenteren in telgang buiten de ring, vanwege de warmte, en in ring loopt ze te shinen in een mooie draf, met de kop fier omhoog. Al zoveel bereikt, maar er komt nog veel meer. Ik voel het aan alles. Ik geloof in jou en mij!