Team Wetterleger’s op de Fryslân Cup

Bij de raskeuring geeft keurmeester Jettie Alberts een heel mooi rapport en U. Blij mee! Verder alleen maar teven dus Jeppe heeft concurrentie. Ze Jeppe krijgt een hele dikke U. De keurmeester is er in de ronde met alle teven snel uit: Jeppe wint! Ze weet ook al wie er BOB wordt, maar Hauke wordt er voor de vorm nog even bijgehaald. Jeppe is dus BOB en Hauke is BOS.

Dan breekt de gekte aan: ik mag vijf (!) keer naar de erering: gebruikshonden, Nederlandse rassen, rasgroep, koppelklasse en junioren. Twee keer zelfs strak achter elkaar zodat ik hulp nodig heb, en krijg, waarvoor dank!

Jeppe wordt 4e ex aequo bij de gebruikshonden én in de rasgroep! De speaker vertelt nog wat over de historie van de Wetterhoun en dat die zo indrukwekkend is. Mooi. In de koppelklasse en met Hauke bij de junioren worden we niet geselecteerd. Tot slot de BIS-keuring Nederlandse rassen. We treffen dezelfde keurmeester als vanmorgen. Jeppe loopt weer als een trein en we winnen, yes! Wat een dag! Een echte Jeppe-dei! Megatrots op mijn knapperd, mijn eigen fok, mijn allessie! 🧡